Om os

Hvorfor shoppe hos os?
Velkommen til lobeskobutik.com, den bedste officielt licenserede løbesko online butik. Vi er de mennesker, der virkelig nyder at komme til arbejde hver dag. Når vi laver op til et træningsløb, kommer vores sko direkte fra originale fabrikker, Mo. Vi føler, at løberen er højt dagligt og er lykkelige mennesker på grund af det. Vi er forpligtet til at give dig den bedste kundeservice menneskeligt muligt, og vi glæder os til at tjene din virksomhed. Vi er stolte over, at vi ikke kun leverer et stort udvalg af topkvalitetsprodukter fra de førende mærker, som Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Air Jordan, New Balance, Mizuno, Reebok osv. Men også branchens førende kundeservice, forsendelses- og returpolitik.
Kundeservice
Vi er forpligtet til din tilfredshed og ser hver gang du kontakter os som en chance for at opbygge et forhold. Vi er også shoppere og dedikeret til at levere vores kunder den slags shopping oplevelse, vi gerne vil have. Hvis dine forventninger ikke overskrides, og hvis du ikke ser frem til at komme tilbage, så har vi ikke gjort vores job!
60-dages problemfri returret
Vores højeste prioritet er at give den bedste service muligt, og hvis du ikke elsker hvad du bestilte, ønsker vi ikke, at du beholder det. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere varen (e) i original tilstand for en fuld refusion.
Køb med tillid
Beskyttelse af dit privatliv er af største vigtighed for os. Vi bruger state-of-the-art krypteringsteknologi (SSL) til at beskytte dine kreditkort / personlige oplysninger. Dine oplysninger er 100% sikre, når du handler hos os. Vi sender dig nogle gange en e-mail for at advare dig om særlige salg eller nyankomne, men du er velkommen til at fravælge disse meddelelser med et enkelt klik.

Copyright © 2018 Lobeskobutik.com. Powered by Zen Cart